Annetaan hyvän kiertää – joululahjat 2016 ja 2017

Kiitän kaikkia asiakkaitani vuosista 2016 ja 2017! Olette ollut mukana tekemässä aloittavan yritykseni toiminnasta mahdollista!

Puolestani annan hyvän kiertää. Lahjoitin jouluna 2016, ja tulen lahjoittamaan myös tänä tulevana jouluna, pienen joulurahan Naisten Pankin Joulupankkiin. Naisten Pankki edistää kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä, omaehtoista toimeentuloa ja ammattikoulutuksen edistämistä. Joulupankin keräys vuonna 2016 saavutti vähän yli 11 000 euron ennätystuloksen.

Vuoden 2017 aikana olen laittanut jokaisesta asiakaskäynnistä yhden euron kassaan, jonka lahjoitan tänä jouluna myös tähän samaan kohteeseen.

Hyvää loppuvuotta 2017!

Toivottaa
Erja

Naisten Pankki on suomalainen innovaatio, joka on toiminut menestyksekkäästi vuodesta 2007. Naisten Pankilla on hankkeita seitsemässä maailman köyhimmistä maista, joissa se toimii kestävän kehityksen periaattein ja auttaa naisia auttamaan itseään ja perheitään. Kaiken toiminnan tavoitteena on parempi työ kehitysmaiden naisten hyväksi. Naisten Pankki on jo useita vuosia tehnyt yhteistyötä niin valtakunnallisten kuin paikallisten yritysten kanssa. www.naistenpankki.fi